Firma Mutari Bucuresti

Oferim servicii de mutari mobila si obiecte grele in Bucuresti, relocari sedii firme, debarasare si depozitare mobilier

Cu o experienta de peste 8 ani in care si-a spus cuvantul cu brio in randurile clientilor din ce in ce mai multi, multumiti fiind de promptitudinea serviciilor oferite, firma noastra de mutari din Bucuresti  si-a largit semnificativ activitatea si in reteaua logistica pe care o detinem.

mutari mobilaFirma Mutari Bucuresti va pune la dispozitie servicii profesionale de mutari, transport si depozitare pentru mobila, electrocasnice, efecte personale si orice alt tip de marfuri atat in Bucuresti, cat si catre destinatii nationale si internationale. Oferim servicii de relocari, ce includ atat serviciul de mutari Bucuresti, dar si operatiuni de relocari in tara, nu doar pentru personane fizice, ci si pentru persoanele juridice; astfel, fie ca este vorba de mutarea propriei locuinte sau a unui sediu de societate comerciala, noi asiguram cele mai bune solutii pentru o mutare efectuata in siguranta si in timp util.

In plus, ne place sa ne ajutam echipele sa fie mereu in forma maxima. In cazul transportului de mobila, acest lucru se traduce prin masini incapatoare, dotate cu echipamente suplimentare, care ne asigura si pe noi, si pe tine, ca mobila ta si obiectele cu insemnatate pe care ni le incredintezi vor ramane intacte pe tot parcursul transferului de la o adresa la alta.

Oferim solutii simple, rapide, comode si accesibile pentru orice situatie ce implica o operatiune de relocare, in Bucuresti si in tara, fie ca vorbim de obiecte personale, locuinte sau chiar sedii ale societatilor comerciale.

Relocat.ro ofera servicii de transport mobila, arhivare, impachetare, izolare si protejare a pieselor de mobilier si a obiectelor personale precum si optiunea de montare-demontare mobilier in vederea transportului, pentru intreg procesul de relocare in cadrul serviciilor de mutari. Toate aceste beneficii sunt garantate prin consultanta si evaluarea gratuita pe care firma noastra o pune la dispozitia fiecarui client ce beneficiaza de serviciul de mutari Bucuresti si clientilor din tara.

Relocat.ro efectueaza evaluari de preturi si realizeaza toate etapele unei mutari in bune conditii si intr-un timp scurt, indiferent de piesele de mobila transportate, de destinatie sau de timpul in care clientul solicita finalizarea procesului de mutare. Aceste beneficii sunt puse la dispozitia clientilor din Bucuresti sau din orice alt oras din tara.

Prin serviciul de mutari, garantam cel mai bun standard pentru relocari de birouri, mobila, electrocasnice, obiecte personale si bunuri diverse, la preturi accesibile! Serviciul de mutari Bucuresti include relocari de sedii de societati comerciale,  mutari garsonieremutari apartamente sau vile, si garantam transportul produselor pentru firme atat in Bucuresti cat si in tara.

Punem la dispozitia clientilor nostri consultanta gratuita si preturi accesibile oricarui buzunar pentru fiecare dintre serviciile de mutare pe care le efectuam in Bucuresti si in provincie.

Avem birouri in sectorul 6, Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, in fiecare sector ne puteti vizita la sediul nostru.

Sunteti interesat de serviciile noastre de relocari din Bucuresti?

Contactati-ne!