Transport mobila local, national si international

Relocat.ro ofera servicii de mutari mobila, transport mobila si marfa in Bucuresti, Romania, Uniunea Europeana si in afara ei pe cale rutiera, maritima sau aeriana. Practic, indiferent de unde va aflati si de locatia catre care va indreptati, compania noastra vine in ajutorul dumneavoastra pentru a face din mutarea dumneavoastra o placere si nu un stres in plus.

transport marfa

Mutari mobila local, national si international

Transport Mobila, Mutari MobilaRelocat.roMutam orice fel de mobila, cu dezasamblare si asamblare la noua locatie daca este nevoie, garantam cele mai bune preturi de pe piata, echipa noastra este formata din profesionisti cu experienta in mutari iar camioanele noastre sunt curate si echipate corespunzator. Tocmai, de aceea, compania noastra se mandreste nu doar cu calitatea produselor si serviciilor oferite, dar, si, cu profesionalismul de care personalul nostru da dovada.

Oferim de asemenea o prima de asigurare facultativa (pana la 100.000 EURO/eveniment) daca bunurile dumneavoastra au fost impachetate de specialistii nostri. Astfel, aveti garantia ca bunurile dumneavoastra ajung in siguranta la destinatia dorita.

Calitatea serviciilor noastre de transport mobila – Marfa si mutari mobila se evidentieaza prin logistica oferita:

  • camioane cu capacitate diferita de tonaj,

  • camioane cu perne de aer,

  • camioane cu lift,

  • camioane carosate,

  • camioane cu temperatura controlata pentru transportul obiectelor de arta,

  • autoutilitare cu platforma pentru incarcarea si transportul autoturismelor.

De altfel, un alt element ce defineste calitatea serviciilor oferite de compania noastra este reprezentat de produsele folosite pentru ambalare, dar si de catre personalul calificat ce lucreaza in cadrul companiei noastre.

Prin urmare, Relocat.ro vine in ajutorul dumneavoastra, a clientilor nostri, nu doar prin oferte ce sunt adaptate nevoilor fiecaruia, dar, mai ales, prin adaugarea la acestora a unor servicii de calitate executate de o echipa de profesionisti.

Sunteti interesat de serviciile noastre de transport mobila-marfa?

Contactati-ne!