Mutari / relocari sedii firme in Bucuresti

Pe langa mutari birouri, compania noastra se ocupa atat de relocari birouri, transport birouri cat si de mutari corporate.

mutari sedii firme

Relocat.ro vine cu o experienta de mai bine de 8 ani in mutarile de sedii-firme apartinand firmelor mici si mijlocii, bancilor, ambasadelor si organizatiilor de dimensiuni mari, totul pentru a raspunde si celor mai stricte cerinte ale clientilor sai.

Serviciile oferite de noi in domeniul mutarilor de birouri cuprind atat relocari de birouri pentru firme si companii, cat si relocari de birouri de la o locuinta la alta sau mutari de birouri pentru copii. Aceste servicii de mutari firme pot fi realizate in Bucuresti, la nivelul intregii tari sau international.

Firma noastra este specializata in tehnici de impachetare si despachetare de documente si arhiva, dezasamblare, asamblare mobilier de birou si manipulare de echipamente grele si IT. Astfel, ca dispunem de toate instrumentele si mijloacele necesare pentru tot felul de mutari de birouri inclusiv pentru mutarea birourilor din lemn masiv.

Etapele unei mutari de sediu firma:

Prima etapa a unei mutari de birouri reusite este planificarea.

Dupa trimiterea informatiilor de baza, folosind formularul din partea dreapta, disponibil pe site-ul nostru, unul dintre specialistii nostri va va contacta pentru o intalnire unde vor fi determinate cu exactitate nevoile specifice ale mutarii dumneavoastra si va fi trasat planul mutarii, respectiv serviciile ce trebuie desfasurate, materialele si echipamentele necesare, durata de timp si costurile detaliate.

Intelegem ca fiecare mutare este unica si oferim consultanta gratuita de la inceputul planificarii pana la finalizarea mutarii.

Urmatoarea etapa este livrarea in avans a materialelor de impachetare necesare, concepute astfel incat sa asigure transportul obiectelor dumneavoastra in deplina siguranta.

A treia etapa este etichetarea obiectelor, dupa numele angajatilor, camera/departament si locatia exacta unde vor fi plasate, pentru a asigura o mutare cat mai eficienta cu putinta.

Dupa etichetare, echipa noastra va sosi la data si ora stabilita pentru a impacheta obiectele dumneavoastra (mobilier, arhiva, documente, echipament IT etc.). Daca va fi necesar mobilierul va fi dezasamblat si apoi asamblat.

Obiectele dumneavoastra vor fi incarcate in camioanele noastre si transportate in siguranta catre noua destinatie, unde vor fi plasate si repartizate conform indicatiilor dumneavoastra.

Ambalajele folosite in timpul mutarii sunt apoi colectate si astfel putem spune ca mutarea este finalizata cu succes.

Sunteti interesat de serviciile noastre de mutari / relocari sedii de firma?

Contactati-ne!