Servicii mutari mobila in Bucuresti

Serviciile de mutari mobila din locuinta sau dintrun sediu este o operatiune delicata care necesita grija si rabdare din partea ta a familiei sau angajatilor tai.

mutari mobila Bucuresti

Mutari Mobila Cu Relocat.ro

Daca doriti sa scapati de griji si de stresul pe care il implica o mutare, cea mai buna solutie si eficienta este sa apelati la serviciile firmei noastre, Relocat.ro.
Datorita experientei acumulata in timp personalul nostru se poate ocupa de servicii de impachetare cu grija in materiale profesionale a mobilierului, veselei, orice tip de textile, documentelor si a tuturor efectelor personale.

Odata ajunsi la destinatie mobila este despachetata, montata si asezata pe pozitie asa cum doriti dumneavoastra. Scapa de batai de cap si apeleaza la serviciile noastre de mutari si in cel mai scurt timp te poti bucura de noua locuinta.

Mutarea, nu este un exercitiu des intalnit de Dvs, de aceea manipularea mobilei in Bucuresti se lasa in seama personalului calificat incepand cu soferul, urmat de cei care muta, cara, observa si nu in cele din urma aceia care asigura bunurile ce urmeaza a fii transportate.

Relocat.ro ofera Servicii De Mutari Mobila In Bucuresti in Sectorul 1, Sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6, pe langa serviciile care le oferim pe plan local Bucuresti suntem o companie recunoscuta si la nivel national si international, efectuand relocari in toata Europa.

Firma noastra ofera urmatoarele servicii de baza pentru a asigura procesul de mutare mobila

  • demontarea pieselor de mobilier;

  • protejarea acestora pe durata manipularii si transportului folosind materiale speciale de protectie;

  • transportul la destinatie, fie ea resedinta sau sediul;

  • asamblarea mobilierului si plasarea pe pozitia finala la destinatie;

  • despachetarea si reciclarea materialelor folosite in urma procesului de mutari mobila.

Pretul unei relocari se calculeaza dupa:

  • Volumul mobilierului si al efectelor personale sau al ducumentelor;

  • Existenta sau absenta liftului;

  • Distanta dintre locatii;

  • Complexitatea mobilierului;

  • Necesarul de materiale de protectie;

Stabileste acum o intalnire cu expertul nostru in logistica si alege firma noastra profesionista de mutari. Dumneavoastra veti beneficia de transparenta totala, siguranta si calitate.

La locatie, acesta va evalua in prezenta dumneavoastra inventarul odata cu toti ceilalti factori mentionati mai sus. Dupa stabilirea pretului lucrarii de mutari mobila se poate intocmi pe loc un contract scris sau verbal in care se prevad termenii efectuarii lucrarii respective.

Sunteti interesat de serviciile noastre de mutari mobila in Bucuresti?

Contactati-ne!